Fiets 3-daagse Camping Smalbroek

Van 12 t/m 15 augustus 2021 organiseert Camping Smalbroek een fiets 3-daagse voor de sportieve fietser. In drie dagen fietst u in tochten van 90 tot 100 kilometer de VAM-berg en de Muur van Emmen, gaat u naar de Weerribben en door het Dwingelderveld. Uiteraard mag ook het Drents-Friese Wold niet ontbreken, met als uitsmijter de Drentsche Aa.

Tijdens deze tochten is er halverwege een verzorgingspost met allerlei lekkernijen. Als afsluiting van de tocht is er op vrijdag een pasta-avond en op zaterdag een BBQ. U verblijft op de camping en dit is mogelijk met een caravan/camper of met een tent.

Maximaal zijn 20 deelnemers mogelijk aan deze tocht en minimaal 10 deelnemers. Enige voorbereiding is noodzakelijk. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er 1 of 2 groepen worden samengesteld. Bij 1 groep zal het gemiddelde 27 km/uur zijn en bij 2 groepen zal er op zaterdag en zondag een groep zijn die 29/km per uur kan gaan rijden. De groepen zullen begeleid worden door een ervaren wielrenner. Bij aankomst krijgt u tevens de route via GPS.

Het is noodzakelijk dat aan de verkeersregels wordt gehouden en een helm is verplicht. Uiteraard gaan wij er van uit dat uw fiets voldoet aan de normen voor tochten als deze. Verder worden alle corona maatregels in acht genomen die op dat moment volgens het RIVM worden gehanteerd. Indien de tocht niet door kan gaan ivm Corona zullen de kosten worden geretouneerd.

Op donderdagavond wordt u verwacht op de camping en zullen wij tijdens een gezellig samenzijn het weekend bespreken. De organisatie kan geen verantwoording nemen voor calamiteiten tijdens dit weekend.

Kosten voor deze fiets 3 daagse zijn € 100 pp, inclusief kampeerplek, 2 diners, verzorgingsposten en organisatie. U kunt zich opgeven via rene@campingsmalbroek.nl voor 12 juli. Indien er te weinig deelnemers zijn wordt u op de hoogte gesteld.

U kunt zich ook opgeven voor 1 dag of 2 dagen. Kosten hiervan zijn € 25, inclusief koffie of thee bij aankomst, route en catering onderweg, gebruik van douche bij terugkomst, drankje en afsluitend eten. Indien u wilt overnachten is dat mogelijk voor de geldende SVR-tarieven.

De geplande tochten (onder voorbehoud):

2 nationale parken
2 bergen route
2 landschappen